Termínová listina 2010 pridaná na stránku

Termínová listina bola diskutovaná na konferencii, prepieraná na našom blogu a zdá sa, že tento príbeh nie je ešte ukončený. Na základe komunikácie na úrovni zástupcov jednotlivých klubov počas turnaja v Častej možno očakávať, že dôjde k drobným úpravám.

Ako je známe, termín posledného ligového turnaja roku 2010 zasahuje do možnej prípravy (tréningových jednotiek na ihrisku podujatia) šampióna SR na Pohár majstrov vo Viedni. Takisto lokalizácia Majstrovstiev SR do Prievidze má potenciálne riziká, ktoré boli prezentované predtaviteľom klubu. Košický areál Anička síce nedávno získal nového majiteľa, ale či ten bude schopný pripraviť ihrisko pre potreby ligy ešte počas tohto roku je ďalším otáznikom.

Aj z týchto dôvodov bola vzesená požiadavka na zvolanie mimoriadnej konferencie, ktorá prebehne počas turnaja v Brezne. Akékoľvek nové informácie či zmeny týkajúce sa termínovej listiny budete môcť nájsť v tejto sekcii blogu (ikona kalendáru na pravej lište stránky).

Ešte dodám, že Slovensko plánuje vyslať národné tímy na všetky významné podujatia tohto roku - juniorské MS, seniorské ME a mužské ME. Reálny je aj Pohár majstrov. V rámci príprav sa zrejme ukážu slovenskí borci aj na Nations cupe v Chebe a Predazze. V rámci zlepšenia atmosféry a ako dôkaz podpory reprezentácií samozrejme plánujem pravideľne pridávať odkaz/banner na real-time resp. priebežné výsledky z podujatí. Zostante v strehu!

UPDATE: Rozum zvíťazil a posledné ligové kolo roku bolo posunuté na október (umiestnenie je stále otázne, v hre sú Vyšné Ružbachy ako aj Košický betónový areál), aby mal šampión možnosť zúčastniť sa tak Slovenskej ligy ako aj dostatočný čas pripraviť na Pohár majstrov. Pravdepodobná lokácia pre Slovenské majstrovstvá sa zdá byť Dubnica, keďže Vyšné Ružbachy (ako aj diskutovaná Prievidza) narážajú na existenciu vysoko nastavených poplatkov za prenájom ihriská.

UPDATE2: Turnaj vo Veľkom Krtíši bol pre komplikácie s výstavbou nového ihriska posunutý na druhý októbrový víkend a v septembri (18/19.) sa uvažuje s organizáciou turnaja vo Vyšných Ružbachoch. Uvidíme, či podmienky prenajímateľa budú akceptovateľné... Košický betón si budú môcť minigolfisti opäť vyskúšať najskôr až v roku 2011.


Rozpis turnajov
dátum.TURNAJ
8.-9.5.Častá 7/8. kolo (eternit)
22.-23.5.Nations Cup Soči - juniors (MOS betón+eternit)
22.-23.5.Nations Cup Cheb - seniors (betón+eternit)
22.-23.5.Nations Cup Predazzo - men/women (betón+eternit)
29.-30.5.Brezno 9/10. kolo (eternit)
19.-20.6.Bratislava 11/12. kolo (eternit)
4.-5.7.Košice-Bankov 13/14. kolo (eternit)
17.-18.7.Dubnica MSR + finále ligy (eternit)

-----------------------------------------
31.7.-1.8.Trnava NMC 1/2. kolo (eternit)
11.-14.8.MS Juniorov Soči (MOS betón+eternit)
11.-14.8.ME Seniorov Cheb (betón+eternit)
25.-28.8.European Championship Predazzo (betón+eternit)
28.-29.8.Veľká cena mesta Brezna (eternit) - OPEN turnaj
18.-19.9.Vyšné Ružbachy 3/4. kolo (filc)
30.9.-2.10.Pohár majstrov Viedeň (filc)
9.-10.10.Veľký Krtíš 5/6. kolo (eternit)
24.-28.8.