Len tak na okraj...

Dnes nemám pripravené žiadne špeciálne posolstvo. Slúbený minigolfový rebríček pre rok 2008 je zatiaľ v produkcii a mal by doraziť už čoskoro, tak si aspoň splním takú malú kronikársku povinnosť. Ako som spomínal, minulý víkend sme odpískali sezónu zodpovednou hrou a ešte zodpovednejšiou grilovacou show. Hlavný kuchármajster bol tentokrát Marcel Korinek a my ostatní sme si to aj patrične užili. Dokonca až tak, že sme sa postavili pred fotoaparát a nenápadne zdokumentovali šesť kusov bratislavských expertov na minigolf.

Áno, niečo na tej fotografii nie je v poriadku. Hlbšia analýza odhalí, že niektorí z nás majú paranormálne myšlienky. Dokonca by sa zdalo, že úfoni tentokrát blúdili nad bratislavským labyrintom, keď sa pri ňom zdržoval Ivan B. ;)
Ale v konečnom dôsledku, bolo možné v kole použiť iba tri zvolené lopty a to je určite o niečom inom ako štandardný tréning. Proste také príjemné spestrenie. Tým snaď budú aj tradičné zimné halové mini turnaje organizované našimi prievidzkými priateľmi. Dostalo sa mi do uší, že prvý by sa mohol konať už v pomikulášskom týždni...
24.-28.8.