Pohľad na formu pred veľkým finále

Nasledujúci víkend bude v znamení minigolfových majstrovstiev Slovenska. Nikto snaď nepochybuje o dobrom počasí a ešte lepšej nálade. Sezóna je naplno rozbehnutá a je čas ukázať čo sa v každom z nás skrýva. Dvojkombinácia filc-eternit je dostatočnou výzvou a zároveň lákadlom podľa môjho skromného názoru pre všetkých (alebo aspoň drvivú väčšinu).


Minuloročný "premierový prievidzký filc" vyhrali domáci tesne pred Breznom a GK Trnava. Jednotlivcov ovládli Aleš Vítek, Maroš "Mako" Jágerský a Ján "Bianco" Tolarovič. Pekne vystrelil aj Peťo Bubelíny na 4. mieste. Tento rok to môže byť podobné, ale pripravených je množstvo iných favoritov, ktorí to chcú určite zmeniť. Napríklad bratislavskí dravci vedení absolútne nenásytným žralokom Kubom, ktorý sa v rebríčku mužov (podotýkam prvý rok v tejto kategórii) po veľmi dobrých výkonoch predral už na 4. miesto. Nemusí byť konečné.

A čo forma ostatných? Zobral som si do merku tohtoročné štyri kolá - umiestnenie a body. Finálna kolonka "forma" berie do úvahy body za tri najlepšie umiestnenia (v prípade plného počtu účastí).
24.-28.8.