Z GK Bratislava v Brezne najlepší Kubo

Ešte jedno obzretie smerom ku 7.ligovému kolo a to z pohľadu nášho klubu. Ako je už známe, skončili sme tretí s minimálnou stratou na prvých dvoch. Tak ako väčšine hráčov aj nám najmenej sadlo okno (šikmé) a uhrali sme okrúhly priemer 2.0, no aj napriek tomu to bola jedna zo štyroch dráh, na ktorej sme v porovnaní s celkovým priemerom získali. Zvyšnými boli labyrint(-0.278 úderu), trubka (-0.258) a priečky (-0.219). Naopak stratovými dráhami, na ktoré si treba dať v budúcnosti (za nezmenených podmienok) pozor sú vlny, prúdy a rovné okno.

Tak ako v Bratislave, dávam do pozornosti aj individuálne štatistiky. Najlepším z nás bol Kubo (8. miesto, 68% es, 6 veľkých chýb) a potvrdil tým solídnu tohtoročnú formu a právo byť jedným z tímových opôr. Nezlyhali ani Marcel a Rado (škoda jedného pokazeného kola u oboch, boli by v TOP7) a pomaly začínajú prehovárať do poradia aj juniori (Ľuboš, Majo). Tabuľka naznačuje, že okná akéhokoľvek charakteru sa neoplatí podceňovať nikde a dôkladné natrénovanie môže priniesť len ovocie.

Za týždeň je tu finále ligy v magickom areáli v Prievidzi, takže všetká pozornosť pomaly ale isto prechádza na Hornú Nitru.
24.-28.8.