Už je to jeden rok.

Čas letí svojim štandardným tempom a ani sa mi nechce veriť, že dnes je to presne jeden rok, čo došlo po celkom nenásilnom a vášňou hnanom procese k vzniku blogu venovanému bratislavskému minigolfu. Aj keď, bratislavskému... skôr by sa oplatilo spresniť, že zastrešenému bratislavským klubom, avšak s orientáciou na minigolf slovenský ako taký. Na stránku sa podarilo pretlačiť zopár analýz, grafov, fotiek, komentárov, či ankiet vzťahujúcich sa k minigolfu. Počítadlo zaznamenalo za toto obdobie vyše 5000 návštev, čo je vzhľadom k postaveniu minigolfu na Slovensku celkom príjemný výsledok.

Rozsah samozrejme nie je vyčerpávajúci a pravidelnosť aktualizácii možno nekonkuruje iným profesionálnym webom, ale o to viac je mojou snahou vystavať obsah tak, aby bol atraktívny, bolo z neho cítiť nadšenie pre minigolf a v neposlednom rade, aby mal hlavu a pätu. Aj na tento rok pripravujem nejaké novinky (z obsahového hľadiska), uvidíme ako sa mi ich podarí zrealizovať. Akákoľvek podpora, podnety, či nápady z vašej strany sú takisto vždy vítané.

Plyn máme zastavený, vrecká sa nám plnia kvantom euromincí a čo horšie, vonku sú podmienky výrazne mrazivého a neminigolfového charakteru, ale nevadí... bratislavský minigolfový blog pokračuje ďalej, takže Všetko najlepšie! Hodujte, oslavujte a holdujte minigolfu ;)
24.-28.8.