ADARA na víťaznej vlne!

Minuloročné víťazstvo na domácej pôde si ADARA Trnava s pohodlným náskokom obhájila aj tento rok a po predošlom víťazstve v Bratislave sa usadila na čele rebríčka, čo je celkom nazanedbateľný faktor v boji o titul. Počet úderov víťazného tímu - 946. Druhé miesto 1.MTGC Prievidza (+35 úderov), o tretie sa podelili GK Bratislava a MTGK Brezno (+51 úderov). Treba povedať, že v kontexte udalostí sme nazahrali vyložene zle, ale tabuľka ukazuje, že silné kolo bolo iba jedno, čo jednoducho na lepšie umiestnenie nestačilo.


Písať nejaké podrobnejšie informácie z priebehu turnaja mi tentokrát neprináleží, kedže som pri tom nebol, ale pri pohľade na výsledky (a meteorologické snímky) je jasné, že vyšší priemer hraných výsledkov (najlepší hráč zahral 26.0) bol spôsobený premenlivým počasím. V absolútnej kategórii nebolo o dramatičnosť núdza, kedže došlo až k dvojitému rozboju o prvé resp. tretie miesto. Štvrtá dráha (plató) vyšla lepšie "Šimovi" a tak sa stal celkovým víťazom pred Lacom Derszim (zhodne 208). Tretí skončil Michal Putnoky pred Lacom Trnkom víťazným rozbojom na 5. dráhe - rovné okno (obaja 210). Za nimi už potom silná trojica bratislavčanov - Kubo Kalník, Ivan Buš, Marcel Korinek. Výsledky hľadajte tu.


Treba pripomenúť jeden celkom zaujímavý fakt. Opať sa na bedňu postavili traja adaráci, s tým že si iba mierne prehodili poradie z Bratislavy. Uznaniahodné, no zároveň o dôvod viac pre ostatných, aby sa ich už v najbližšej ligovej skúške v Brezne pokúsili pripraviť o skalp ;)
24.-28.8.