V Bratislave boj až do konca...

Je dobojované a trofeje pre víťazov majú svojich majiteľov a treba podotknúť, že žiadne výraznejšie prekvapenie (v kontexte posledných piatich rokov) sa nekonalo.


Ale každopádne išlo o dramatický súboj až do samého záveru, či už súťaže tímov alebo jednotlivcov. Ako bolo avizované, po sobote mala ADARA celkom komfortný náskok 21 úderov, no v predposlednom kole (fantastických 111 úderov) sme stiahli na rozdiel troch úderov a siedme záverečné kolo sa preto stalo otvorenou partiou. "Adaráci" sa nenechali vyviesť z rovnováhy, zahrali dobre a zvíťazili v konečnom účtovaní o sedem úderov.


A treba objektívne uznať, že zaslúžene. Veď v absolútnej kategórii sa na bedňu postavili traja hráči práve z víťazného tímu ADARA Trnava v poradí Michal Putnoky (po rozboji) 186, Laco Derszi 186 a René Šimanský 189. V domácom tíme sa dlho najlepšie javil Marcel Korinek, keď do posledných momentov okupoval čelo tabuľky, avšak tentokrát si aj na neho vyšliapli ufóni a 6 dráh pred koncom turnaja ho uniesli. Tomu sa hovorí smola. Tým pádom výsledkovo najlepší výkon uhral Kubo Kalník 193 (3. miesto v kategórii muži). Celkové výsledky si môžte pozrieť v provizórnej výsledkovej listine.

Ešte len malý dodatok. Pohľad na tabuľku po bratislavskom turnaji je špecifický. Štyri tímy majú 20 bodov, prvých šesť je v rozpätí troch bodov, čo značí, že šance sú prakticky vyrovnané a naša stíhacia jazda pokračuje ďalej. Apetít na otvetu v nasledujúcom kole (Trnava) je určite na vysokej úrovnil;)

24.-28.8.