Nové minigolfové ihrisko pri Rimavskej Sobote

Pri túlaní sa internetom človek sem tam narazí na celkom zaujímave stránky resp. informácie. Nedávno som len tak browsoval a hľadal minigolfové ihriská na Slovensku a podarilo sa mi objaviť lokalitu, ktorá minimálne stojí za zmienku. Ide o novovybudovanú športovo-rekreačnú zónu areálu Zelená voda v Rimavskej Sobote, ktorej súčasťou je okrem iného minigolf s 21 hracími dráhami (eternit).

Areál bol slávnostne odovzdaný 28. júla 2006.V súčastnosti je pod správou mesta a k jeho otvoreniu dojde presne 1. apríla 2008. Aj vzhľadom na fakt, že ide o novovybudovanú oblasť (mimochodom vyfinancovanú zo štrukturálnych fondov EÚ) ponúkajúcu dostatok ubytovacích ako aj relaxačných možností, sa umiestnenie ihriska javí ako veľmi atraktívne.

Z hľadiska polohy voči Bratislave, je síce škoda, že miesto je pomerne vzdialené, ale hlavnou otázkou ostáva, či je šanca, že sa Rimavská Sobota niekedy dostane do termínovej listiny minigolfovej ligy. Okolité obrázky naznačujú ako to približne vyzeralo v areáli niekoľko mesiacov späť. Stránku samotného areálu môžte nájsť tu. Ak viete aj vy o najakých atraktívnych (zabudnutých) lokáciach, dajte vedieť do komentárov...

24.-28.8.