Minigolfové maratóny 2016

Zimné obdobie praje minigolfovým maratónom najviac. Hrajú sa v hale, v páre, prinášajú neopakovateľnú atmosféru a častokrát sa ich zúčastňujú hráči, ktorí k minigolfu pristupujú profesionálne a teda sú garantom tej najvyššej kvality. Čo je pozitívne, možnosti zahrať si podobný turnaj sa neustále zvyšujú. Aj pre slovenských hráčov.

Pozrime sa na niekoľko, ktoré sú relatívne dostupné.
Neváhajte a vyberte si svojho favorita!

M&G 24H INDOOR MARATHON, HOHENEMS 9. - 10.1. 2016
Hraje sa na eternitovom ihrisku, pomerne náročnom. Môžete očakávať predovšetkým rakúskych, nemeckých, talianskych a švajčiarskych hráčov. Chuťovkou sú vypísané peňažné odmeny, obzvlásť za dosiahnutie perfektného=bezchybného kola.

 
20. TROFEO NISSAN 2016, VEDANO AL LAMBRO 16. - 17.1. 2016
Už dvadsiaty ročník mimoriadne populárneho 12-hodinového turnaja, ktorý začína vždy v nedeľu po polnoci a hrá sa cca. 12 hodín. Zúčastňujú sa ho viaceré významné mená z celej Európy a atraktivitu mu určite zabezpečuje aj fakt, že sa hrá na krytom betónovom ihrisku.


24 HODINOVÝ MARATÓN MINIGOLF FUTURUM, BRNO 20. - 21.2. 2016
Úvodný ročník podujatia, ktorý zaiste uvíta predovšetkým českú špičku. Na rovnakom ihrisku (eternit) sa bude hrať aj úvodné kolo nového ročníku Českej Extraligy. Geograficky najdostupnejšia možnosť vďaka výbornému dopravnému spojeniu.


24 HODINOVÝ MARATÓN S-CENTRUM, DĚČÍN 5. - 6.3. 2016
Filcová lahôdka. Obľúbený turnaj medzi českými, rakúskymi, nemeckými, ale aj niektorými slovenskými hráčmi. V posledných rokoch vyhľadávaná zastávka hráčov fenomenálneho nemeckého klubu - Hardenberg!


24.-28.8.