Po Prievidzi stav Trnava - Bratislava 2:2

Pokračovanie ligovej sezóny prebehlo počas záverečného májového víkendu na tradičnom mieste (a podľa počtu účastníkov, zrejme aj značne obľúbenom), v Prievidzi. V priebehu prakticky celých troch dní (vrátane piatkovej zahrievacej prípravy) hráčov sprevádzalo veľmi vľúdne počasie, takže pri troche optimizmu sa dali očakávať aj atraktívne individuálne výkony.


Pozrime sa však predovšetkým na súboj o ligový primát na poli tímovej súťaže. Opäť bok po boku "pádlovali" tí najsilnejší - hráči GK Trnava a GK Bratislava, ktorým ani zďaleka nestačil ani domáci zástupca. Po prvom hracom dni (4 okruhy) ešte viedol celok z Bratislavy, avšak iba s minimalistickým náskokom jedného úderu. Vstup do druhého dňa mu ale nevyšiel (v 5. kole strata 9 úderov) a aj napriek snahe rýchlo odpovedať, po záverečnom 7. okruhu musel akceptovať porážku o nešťastné 2 údery. V priebežnom poradí sa tak Trnava dotiahla na konkurenta a v Košiacach budú oba kluby zahajovať turnaj s rovnakým počtom bodov. Ostatné kluby sú už iba v pozícii útočiť na celkové tretie miesto.

Individuálny výkon víkendu má hodnotu 150 úderov, čo predstavuje priemer 21.43 a jeho nositeľom sa stal autor týchto riadkov - Marián Havlík.

24.-28.8.