Košice-Bankov - 9. a 10. ligové kolo

V rámci Slovenskej minigolfovej ligy si môžeme odškrtnúť ďalšiu povinnú zastávku - Košice. Určite nebude žiadnym prekvapením, že podobne ako predošlý rok, bol samotný turnaj zorganizovaný na špičkovej úrovni a odohral sa pokojne, bez akýchkoľvek incidentov, ktoré by mohli akokoľvek narušiť koncentráciu zúčastnených hráčov. Alebo to bolo všetko úplne inak? Vlastne je to jedno. Dráh sa nachádzalo v prírodnom areáli presne osemnásť a každá mala svoju jamku...


Rovnako ako v Prievidzi, aj tentokrát sa objavil výsledok s prívlastkom mimoriadny. Zahral ho v sobotnej časti Marcel Korinek 22-20-20-22, potvrdil tak skvelú formu a reálny útok na najvyššie priečky v Slovenskom Pohári v kategórii mužov. Zdá sa, že sekundovať mu budú už iba hráči, ktorí pôsobia, alebo pôsobili takisto v klube GK Bratislava - Marián Havlík, Jakub Kalník a Ľuboš Zontág. Všetko členovia užšieho reprezentačného výberu. O dramatický záver pravdepodobne nebude núdza ani v kategórii seniorov a juniorov, kde ešte zďaleka nie je nič rozhodnuté. Jedinou istotou je po kvalitných výkonoch (a čiastočne aj vďaka neúčasti iných slovenských hráčok) víťazstvo Eriky Oršulovej-Chikánovej.

Súťaž družstiev je už prakticky rozhodnutá a ak sa neudeje niečo nepredvídateľné, tak majstrovský pohár poputuje naspäť do Bratislavy. Definitíva padne 13. a 14. júla v Brezne.

24.-28.8.