Európske minigolfové rendezvous v Porte

Juniori majú svoje medzinárodné dobrodružstvo za sebou, teraz majú príležitosť ukázať sa ročníky (v priemere) o niečo staršie na pôde dvoch Portských ihrísk (betónové a eternitové), ktoré budú už čoskoro vyčarovávať úsmevy, alebo naopak vtláčať slzy do očí minigolfistom z celej Európy. Blíži sa hlavný turnaj sezóny - Majstrovstvá Európy mužov a žien. Porto 2012.


Slovensko bude reprezentovať kompletný mužský tím (Miro Čibik, Maroš Havlík, Laco Ištván, Kubo Kalník, René Šimanský, Rado Struhár, Ľubo Zontág) a dvojica žien (Veronika Videnová, Erika Oršulová Chikánová) pod vedením kaučov - Miša Csontosa a Peťa Bubelínyho.
Tímové súťaže sú vždy predmetom vášnívých diskusií a magnetom predovšetkým počas prvých dvoch turnajových dní. Tento rok sa na štartový rošť postaví 12 mužských družstiev a 8 ženských. Záujemcov o cenné kovy je dostatok a Vy môžete postupne začať tipovať, na ktorej pozícií sa objaví Slovenská zástava. Alebo ak sa no to pozrieme z iného uhla pohľadu, myslíte, že sú hviezdy tento rok zoskupené tak, aby nasmerovali slovenského reprezentanta (prípadne aj viacerých) do sobotných KO súbojov?


24.-28.8.