Magura cup pokračuje...

Tak sa zdá, že vonkajšie teploty sa už definitívne rozhodli si obliecť zimný kabát a akákoľvek minigolfová aktivita sa niekde pomalšie inde už veľmi zjavne presúva do indoorových priestorov. Ťažko povedať koľko halových podujatí prinesie Slovenská zimná sezóna, ale Magura Cup v Prievidzi medzi nimi určite nebude chýbať (a možno bude jediný).

Ten začal písať svoju históriu vo februári tohto roku, keď nadviazal na sériu dovtedy usporadúvaných Magurských openov. Samozrejme s jednou podstatnou modifikáciou a síce vypísanými prémiami pre najlepších. Tie sa do značnej miery odvíjajú od počtu zúčastnených hráčov, takže jednoznačne platí, že čím viac minigolfových hláv na turnaji, tým atraktívnejšie finančné ohodnotenie pre top-hráčov.

Tento princíp bude uplatnený aj počas druhého ročníku, ktorý sa uskutoční počas posledného predvianočného víkendu (17./18.12.), takže pevne verím, že pravú minigolfovú vianočnú atmosféru spojenú s ostrými párovými súbojmi bude tento krát mať chuť prežiť o čosi viac hráčov ako tomu bolo naposledy. Koniec koncov, v našich končinách lepšie dotovaný a štýlovými trofejami podporený turnaj budete hľadať len márne. Čas začať pripravovať myseľ na nefalšovanú euro-minigolfovú jazdu...

24.-28.8.