Analýza bratislavských útrap v Žiline

To že sa nám hneď v prvom kole nedarilo už nijako neovplyvníme. Liga len začína a pred nami je ďalších sedem turnajov, na ktorých silu bratislavského manšaftu môžme potvrdiť. Pozrime sa však na to, kto a akým spôsobom (ne) zvládol žilinský areál a aký to malo vplyv na tímové štatistiky.

Všeobecne možno povedať, že spokojný nemôže byť nikto, ale keď už niekoho vypichnúť tak určite Ivana Buša, ktorý z nás najviac esoval a robil relatívne najmenej chýb. V rámci tímu si uchmatol pre seba štyri dráhy, ktoré spokojne môže nabudúce kaučovať - véčko, uhol, priama, prúdy (hlavne tie prúdy ma pobavili;). V konečnom účtovaní to stačilo na 10. miesto absolútne.

GK Bratislava tentokrát stratila na viacerých dráhach, ale najmarkantekšie bol rozdiel badateľný na véčku (na tom istom véčku, aké hral aj Ivan Buš), kde sme sa prehupli nad celkový priemer o 0.278 úderu. O nič lepšie nedopadli ani ladvina (+0.141), uhol (+0.125) a priama (+0.116). Opäť zaujimavá paralela k výkonu Ivana na týchto dráhach. A to nespomínam prúdy, pri ktorých sme ako tím takisto zaostali za konkurenciou, avšak Ivan... štatisticky ho jednoducho zhodnotím ako nekorelujúceho s výkonmi ostatných tímových hráčov na jednotlivých dráhach. Objavili sa však aj dráhy z opačného spektra. Ktoré? Jednoznačne záver ihriska v podobe kombinácie vulkán-blesk a takisto slimák, ktorý sme "stlačili" pod 2.000.


PS: Ešte podotknem, že pri tejto štatistike porovnávam výkony celého oddielu s výkonmi všetkých zúčastnených hráčoch iných oddielov. Teoreticky sa môže stať, že niekto na turnaj prinesie 5 juniorov a tým pádom môže mať sumárne zhoršený celkový priemer.
24.-28.8.